måndag 30 november 2009

Randig väska


Här kommer en väska som precis har blivit klar. Jag har länge längtat efter en virkad väska som man kan ha en A4-pärm i och nu äntligen!!! Den är virkad i bomullsgarnet "Flox" som jag tycker är ett bra garn att virka väskor i, och annat med för den delen. Tyckte att det kunde vara kul att dekorera väskans handtag med knappar. Sedan har jag längtat efter färgerna rött och orange, kanske har det med det dystra vädret att göra. Fram för färgglatt!!!

Så vill jag påminna er om att delta i min utlottning
av ett sittunderlag som ni hittar i förra inlägget!

11 kommentarer:

 1. Jättefin väska! Mycket snyggt med randen i axelremmarna! Du får säga till om det behövs mera hjärtknappar! Kram

  SvaraRadera
 2. Å vad fin, hoppas den kommer till god användning.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar dina väskor skarpt

  SvaraRadera
 4. Hej !

  vilken vacker väska.Jag gillar dina grejor jättemycket.

  mvh

  Åsa

  SvaraRadera
 5. Så fin blogg du har. Her var det mye fint :)

  Klemmer fra meg

  SvaraRadera
 6. Den här väskan den bara älskar jag!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig färggrann väska! Jag har planerat att virka en väska att ha virksaker och garn i men har ännu inte riktigt kommit mig för att göra det... Just nu bär jag omkring på mina virkningar i en plastkasse så en virkad väska skulle ju vara bra mycket finare :)

  SvaraRadera
 8. Vilken trevlig blogg du har... och väskan var riktigt, riktigt fin! Jag har länge tänkt att virka en väska, men inte hittat det rätta garnet än... //Ninna

  SvaraRadera
 9. Kul att du tittade in på min blogg! Vilken härlig "Glad"-väska, piggar verkligen upp i vintermörkret. Det är lika fin till våren.
  mvh Eva

  SvaraRadera
 10. Vilken fin väska =) Jag har en fråga.. Hur gör du axelremmen så rundad? Virkar du med lm fram och tillbaka som du sedan virkar ihop? Ha en bra dag! /Caroline

  SvaraRadera