onsdag 10 juni 2009

Grön kofta


Var in en sväng på Press-stop i Göteborg. Brukar slinka in där ibland när jag får möjlighet och stå och dregla lite över alla deras tidningar. Denna aktuella eftermiddag föll mina ögon på senaste numret av " Crochet Today" och ett mönster på en fantastisk kofta. Jag köpte tidningen direkt och satte igång att virka. Här ser ni nu resultatet. Koftan är virkad i bomullsgarn "Lyric" som jag har köpt på Kinna Garn (10 nystan á 50gr 100:-). Garnet känns nästan identiskt med Drops "Paris". Koftan var väldigt rolig att virka. Man virkar fem delar och sedan virkar man ihop dem så att det bildas ett ok. Effektfullt tycker jag. Så är ni sugna på att virka en kofta och bor nära en Press-stop, tveka inte utan köp senaste numret av "Crochet Today".

7 kommentarer:

 1. Snygg. Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 2. Jättefin kofta och dina ryska dockor är så söta. Gissa vem jag är. Stora C. Gillar sjunga o spela cello.

  SvaraRadera
 3. Vad du är flitig och snabb! Och vilken tur att vinna, vilket glad-paket!
  Kram,
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 4. Vilket arbete! Hur lång tid tog det att virka den??

  SvaraRadera
 5. Den går ganska fort att virka för garnet är ju så tjockt. Är du intresserad av mönstret får du höra av dig. Hoppetossa

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt fin kofta! Det är inte klokt vad du är bra!!! Kramar från P

  SvaraRadera
 7. Vilken fin kofta! Det mönstret skulle jag ju ha haft för ett tag sen. Det var precis vad jag letade efter, men jag fick hitta på i stället. Måste kolla efter tidningen!

  SvaraRadera