tisdag 26 oktober 2010

Garnförråd

 
Posted by Picasa
Har inventerat mitt garnförråd. Ganska rolig sysselsättning, gammalt garn blir som nytt skulle man kunna säga. Har köpt genomskinliga lådor på IKEA så att jag lätt kan se vad jag har. Så nu känns det som om jag borde införa köpstopp och använda alla härliga garner som redan finns i min ägo. Men ack, så svårt det är när man går förbi en garnaffär. Man vill gå in, känna, klämma och lukta och vips! så har man några nystan med sig när man går ut. Man är väl "galen i garn" helt enkelt!

6 kommentarer:

 1. Ja jag vet hur bra det känns när man (tillfälligt) får ordning och reda på saker o ting! Själv förvarar jag garn i konsumkassar och liknande, ingen ordning alls...

  SvaraRadera
 2. Vet precis vad du menar... det är så svårt att inte bara titta in en pytte liten stund och sen gå ut, utan innan man vet ordet av kommer man ut med både det ena och det andra nystanet!

  Fint med ordning på hela härligheten =)

  SvaraRadera
 3. Gjorde samma sak som du för ett tag sedan,,,köpte genomskinliga backar och sorterade upp garnerna som jag hade,,,,insåg att jag inte skulle köpa något garn på ett tag,,,,men vad ha ände när jag var till stan nästa gång,, jo det kom hem några nya nystan.....:):):)

  SvaraRadera
 4. Klämma, känna, lukta var orden. Det går ju inte att låta bli! Mitt garnlager är inte så stort efter en brand för ett par år sedan, men jag jobbar på det. Och här är det mestadels också plastkassar för förvaring. Fina knappar kan man fynda på Loppis och Second hand, garn också ibland.

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag också kunde få lite ordning och reda bland mina pyssel-saker.
  Ser så prydligt ut.

  Maidi

  SvaraRadera
 6. ja det där med galen i garn känner man igen :D

  SvaraRadera