onsdag 20 oktober 2010

Gardin Del 2

 
Posted by Picasa

Här kommer ännu en gardin som jag blev så sugen på att göra. Den är ur tidskriften Virka nr 17. Den färdiga gardinen som ni ser på bilderna är tagna ur tidskriften.
Jag tycker att kombinationen tyg och virkat är så fin. Själv har jag köpt ett vitt tyg med broderade trollsländor på som jag ska använda. De två raderna med rundlar är färdigvirkade som ni kan se. Återstår att sy fast dem på tyget och göra nederkanten.
Sedan kan man njuta av en fantastisk gardin!!! Har dock så många projekt på gång just nu så vi får se när den kan tänkas bli färdig. Återkommer då.

8 kommentarer:

 1. Det kommer att bli jättefint! Tror säkert att många kommer att beundra din gardin.
  Maria

  SvaraRadera
 2. Din gardin kommer att bli helvacker och superromantisk! Precis i min stil! Jag ser fram emot att se den när den blir klar! Kommer att passa utmärkt i "Gula huset" eller var du än tänker sätta upp den.
  Ha det bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så fint det kommer att bli. Ser fram emot att få se resultatet.

  Maidi

  SvaraRadera
 4. Ack, så ljuvligt! Jag kan se gardinen eller gardinerna framför mig i min röda stuga med vita knutar, om jag hade någon.

  SvaraRadera
 5. Vilka jättefina rundlar! Så snyggt att det är två olika sorter. Gardinen kommer att bli så fin! Kram

  SvaraRadera
 6. vilken fin gardin och en häftig idé, hade själv i dag en blus med virkad midja idag, köpt men ändå, vikrat ä'r ju helt inne jämt!!
  ;)

  SvaraRadera
 7. Very nice decoration, inside a curtain.

  SvaraRadera