söndag 10 januari 2010

Sjal i kärleksknutarJag har helt klart snöat in på att virka kärleksknutar. Denna sjal är virkad i ett grått entrådigt ullgarn som jag har fått av en kollega. Det som är så roligt är att man kan använda nästan vilket garn som helst och därmed få olika uttryck och struktur. Kanten runt denna sjal är en båge av luftmaskor anpassat till varje "fyrkant". Vill man hitta en bra beskrivning på kärleksknutar kollar man in detta mönster på garnstudios hemsida.

11 kommentarer:

 1. Hej!
  Du är bäst på kärleksknutna sjalar! Jag hade min fina på mig på trettondagsfest i onsdags, den är så tunn och sirlig och ändå så varm. Den är underbar! Jag är övertygad om att även denna gråa skapelse är så bra.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fina dina kärleksknutar blir! Själv har jag inte provat på det än. Kan man använda kärleksknutstekniken till mer än sjalar?

  SvaraRadera
 3. Vad fina knutarna blev i grått! Det är så roligt att se hur kärleksknutarna blir i olika garner och färger! R och jag var borta vid "Gula huset" i går. Det var strålande solsken och jättevackert! Ni hade massor av djurspår i trädgården! Tog några vackra vinterbilder som ni kan få se när vi ses.
  Ha det bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vacker - har aldrig testat kärleksknutar, men blir lite sugen när det ser så här fint ut :)

  SvaraRadera
 5. Vackert!Vilket tålamod att virka med så tunt garn!

  SvaraRadera
 6. Ytterligare en nyhet för mig, har aldrig testat, sen jag började blogga växer min önskelista varje dag tack vare all inspiration, jättesnygg

  SvaraRadera
 7. Riktigt fint blir det! Kanske ett kommande projekt för mig.

  SvaraRadera
 8. Så fin! Jag har också virkat kärleksknutar och tyckte det var jätte roligt, framför allt gick det snabbt :)

  SvaraRadera
 9. Härlig sjal! Och snygg väska nedanför också :)
  Jag har aldrig varit på "gamla" Karma... men den nya är mindre än jag hade väntat. Inte värst mycket att välja på, men en del lite coola annorlunda garner har de. Hade lite otur och blev expedierad av en tjej som verkade lite grön på garner i största allmänhet... och på sockgarner i synnerhet :( .. men hon lär sej väl :)

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att du har sá fina puffar i din header. Skulle passa bra hemma hos mej.....

  SvaraRadera