måndag 12 oktober 2009

Vantar


Dessa vantar är virkade med smygmaskor och är till min dotter. Garnet är Eskimo och jag har använt en vanlig virknål nr 7. Så fort jag ser en kurs i smygmaskvirkning kommer jag att anmäla mej till den. Skulle nämligen behöva en kunnig person som kan ge lite råd och struktur på hur man "egentligen" virkar smygmaskvirkning. Det kanske är någon av er som är en fena på att smygmaskvirka och vill ordna en kurs/hjälp på västkusten!!! Det är ju så kallt nu och man behöver vantar! I helgen testade jag som hastigast på gaffelvirkning. Är det någon som har provat det?

8 kommentarer:

 1. Vad fina vantar du gjort! Ser varma och sköna ut!

  SvaraRadera
 2. Härliga vantar! Apropå på smygmaskvirkning kan jag tipsa om http://annasalster.blogspot.com - hon har koll!

  SvaraRadera
 3. Vilka jättesöta vantar! De håller säkert flickebarnets händer varma i vinter.Förresten är det ju kallt redan nu, frost nästan varje morgon. Så ta dem med till Karlslund vet jag!Det ska bli trevligt att träffa er alla igen. Välkomna till landet!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Tänk vad skoj om vi kunde gå en sån kurs ihop. det är något jag själv skulle vilja testa

  SvaraRadera
 5. Så himla fina!!!
  Gaffelvirkning ser jättekul ut, har sett på bild!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 6. Hej hej!

  Jag har smygmaskvirkat en del och akn rekommendera boken smygmaskvirkning av Kerstin Jönsson. Den är rejäl!

  SvaraRadera
 7. Fina vantar! Jag är sugen på att gaffelvirka något. Har gjort en egen gaffel men den höll bara så länge att jag hann lära mig. Ska gå till någon affär i morgon och se om jag kan få tag på en att testa med. Har du sett Stickfrossas Ponchonett?

  SvaraRadera