söndag 18 november 2012

bokfodral


Har ägnat den senaste tiden åt att sy bokfodral. Det började med att jag fick en beställning på ett fodral. Det är det jag visar här. Det var så roligt att sy detta fodral så jag fortsatte och gjorde flera till som jag får visa i ett annat inlägg. Fodralet ni ser här är ju gjort efter en speciell bok men när jag fortsatte så koncentrerade jag mej på att sy fodral till pocketböcker. Som ni säkert ser har jag använt mej av mitt favoritmaterial just nu, nämligen, vaxduk!!!

6 kommentarer:

 1. Detta, och de andra vaxduksbokfodralen du gjort, är kanonfina! Det måste vara väldigt praktiskt att ha med sig sin bok i ett sådant! Dessutom "skyltar" man ju inte med vad man läser, om man nu inte vill det. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt fodral. Jag har länge tänkt sy ett fodral till min kalender, men det har inte blivit av ännu. Nu när jag ser det du sytt, får jag lite inspiration till att sy ett eget. Rasmus hälsar att han tycker att bokfodralet är fint, men han saknar en bild av framsidan.
  Ha det gott, fruktkompott!
  Kram från Rasmus och Malin.

  SvaraRadera
 3. vilken bra ide, jag har oftast en bok i väskan och man sliter ju verkligen på omslaget då

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt och praktiskt! Jag har ju fått testköra ett svart fodral med vita prickar och är supernöjd. Särskilt snyggt och bra är det med stängningen som inte vållar några som helst problem när boken ska ner i väskan (som naturligtvis är en vaxduksväska från Fru Inez):-)

  SvaraRadera
 5. Både snyggt och praktiskt!

  SvaraRadera