söndag 25 december 2011

Mera vaxduk

 
Jag har nu sytt en ansenlig mängd vaxdukskassar och kan inte nog prisa dess användbarhet. Jag kommer att visa de flesta jag har sytt så småningom. Som ni säkert förstår var detta årets julklapp och har inte kunnat visas på bloggen förrän nu.


 
Här ser ni en lila vaxdukskasse med grönt äppeltyg som foder. Perfekt att ha sitt handarbete i när man åker kollektivt. Den mindre kassen är tänkt att ha sin favoritbok i.


 
Denna bok har varit en bra inspirationskälla i min iver att sy i vaxduk. Jag köpte den på bok- och biblioteksmässan i Göteborg i höstas.


 
Posted by Picasa
Väskan till höger innehåller dotterns flöjtbok och flöjt. Kanske en framtida karriär att erbjuda kulturskolor ett färdigt kitt. När jag pratade med flöjtfröken så gick hon igång på alla cylindrar och bad mej ta fram en offert. Kan ni se dem framför er, i er fantasi: alla dessa barn som går omkring på skolgården med sina vaxdukspåsar på väg till flöjtlektionen?

4 kommentarer:

 1. Härliga väskor, har också sytt julklappsväskor i vaxduk ;) God fortsättning på julen!

  SvaraRadera
 2. Fantastiska väskor! Otroligt fint med foder i grönt äppeltyg!Den lilla väskan är ju perfekt för en bok, men också för matlådan som ska med till jobbet varje dag! Tack och Kram och God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Nu när jag sett din snygga väska i verkligheten är jag jättesugen på att sy en själv! Det blir nog en tur till Göteborg och Stoff och Stil snart!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Åh, så fint! Jag blir också sugen på att sy! :)

  SvaraRadera