måndag 8 augusti 2011

Pysselskåp på landet


Jag har fått ett skåp av mina föräldrar som de inte längre vill ha. Det har funnits hemma hos dem/oss så länge jag kan minnas. Det är ett köksskåp och stod i köket när jag var barn tillsammans med det bord och de stolar som hörde till. Bordet och stolarna försvann för många år sedan men skåpet blev kvar och har fram till nu stått i mitt gamla flickrum. Nu har det fått ett nytt liv hos oss på landet som pysselskåp. Kan man tänka sig en större ära!!!De gröna korgarna har jag köpt i år på rea hos Jysk. De fanns i flera färger men jag älskar ju grönt så jag valde det. De är jättebra att ha garn i. Tips!


7 kommentarer:

 1. Fantastiskt härligt skåp som kan rymma massor av trevligt garn och pyssel.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 2. Härligt när man kan ta vara på gamla ting som man har minnen till. Bra förvaringsskåp.

  Kraam Birgit

  SvaraRadera
 3. passar ju perfekt som pysselskåp

  SvaraRadera
 4. Perfekt att ha garn och tyg i. Det är fint med glasdörrar så man kan se alla färger och mönster. Vart är det placerat i huset tro?
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Men det blev ju hur bra som helst!!!! Och det är nog mycket roligare att vara ett pysselskåp än att vara ett skåp där det ska stå finporslin som aldrig används!!! Ska bli kul att se det "live". Jag måste nog åka till Jysk idag och kolla om korgarna finns kvar!!!!
  Kram från Växthusmadam

  SvaraRadera
 6. Herlig skap :O)
  Akkurat slikt en behøver til oppbevaring av "alt viktig som ikke kan ligge framme" hihi.
  Klem, Anne:)

  SvaraRadera