onsdag 21 juli 2010

Bohusrutor

Är det någon mer än jag som blir nostalgisk och direkt förvandlas till ett förväntansfullt barn när ni ser denna bild? Jag fick denna underbara gåva av en arbetskamrat som agerade sändebud från en kompis. Kompisen hade för länge sedan påbörjat ett överkast i bohusrutor men tröttnat och undrade om min arbetskamrat visste någon som kunde vara intresserad av att göra klart arbetet. Gissa vem hon tänkte på då? Så hamnade allt detta hos mej. I glasspåsen låg mönster, virknål och påbörjad ruta. Som ni ser på bilderna har arbetet kommit en bit och jag ska med glädje fullfölja det. Allt garn jag kommer att behöva fick jag också med. Vilken lycka!9 kommentarer:

 1. Så himla fint, men vilket jobb! Ska bli kul att se det när det är klart.
  Jag måste få säga, att jag beundrar allt du virkar. Du är verkligen duktig.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Fina bohusrutor, lycka till med dom!

  SvaraRadera
 3. Åh! Ibland kan man inte annat än tycka att det var liiiite bättre, lite snyggare och lite härligare förr! :) GB-glasspåsen är som fastetsad i mitt barndomsminne! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, det är roligt att virka överkast. Jag har ett färdigt som ligger i förrådet. Satt och virkade en hel sommar. Lycka till med virkandet! :o)

  SvaraRadera
 5. Very beautiful, this work!

  SvaraRadera
 6. Wow! Vilken present och vilken fin påse den levererades i!

  SvaraRadera
 7. Underbart, fantastisk heldig er du :o)
  Men fy for et jobb, ville jeg aldri ha klart å gjøre ferdig!
  Du er bare flink!
  Klem, Anne:)

  SvaraRadera
 8. Vilket fint mönster... Verkar vara mycket jobb kvar, men inget är väl omöjligt för dig! Ser fram emot lite semester med världens bästa virkerska! Kram

  SvaraRadera
 9. Visste inte att de kallades bohusrutor! Har flera dukar i olika storlekar efter gammelmoster Greta, f 1912. Lycka till med projektet! Kram Hedvig

  SvaraRadera