lördag 8 maj 2010

Fint på balkongen
Jag har försökt göra något åt vår balkong vilket inte är helt lätt för den är 6m bred och 120cm djup. Nåväl, jag var på väg att även köpa dynor till våra nya möbler men då sa min man "stopp och belägg, det blir inget annat än virkade "dynor" på de stolarna!" Sagt och gjort. Jag har ju virkat sittunderlägg förut men nu ville jag ha något tjockare varianter. Jag köpte eskimo(limegrönt och rött),som jag brukar använda, och virkade med dubbel tråd och virknål 12. Kunde nog använt en ännu större nål för att få det hela lite lösare och därmed ännu mera tovat men jag är nöjd ändå. Nu måste det bara bli lite varmare i luften så att jag kan sitta med mitt kaffe, snuffa på lavendeln och njuta på balkongen.

12 kommentarer:

 1. Ser härligt ut! Längtar efter att få provsitta de nya sittunderläggen! Kram

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut - fint inrett!
  Vill också ha balkong!!

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut. Och på de där sittunderläggen lär man inte frysa, hur länge man än sitter ute och snuffar.
  Ha det så bra.

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart att man kan börja tänka på balkonglivet i alla fall

  SvaraRadera
 5. Tovade sittunderlag är en fantastisk uppfinning! De går ju att ta med ut i skogen när man plockar bär också, eller när man sitter och tittar på något sportevenemang med barn/barnbarn :-)
  Finfin balkong!

  SvaraRadera
 6. Fina sittunderlag! Du har gjort mkt fint här i din blogg. Har ngt till dig i min blogg.

  SvaraRadera
 7. Så fina ssittunderlag, i underbara färger! :)

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag råkade hitta hit, och gillar verkligen din blogg! Lägger mig som följare. Snygga sittunderlag, och cool blomlåda!

  SvaraRadera
 9. jag har varit här förut. det är jag nästan säker på. och nu blev jag så inspirerad så nu åker du upp på min blogglista. pronto. tack. för en fin blogg.

  SvaraRadera
 10. Ser väldigt trevligt ut tycker jag. :)

  SvaraRadera
 11. Vilka färgglada dynor. Det ser verkligen inbjudande ut. Härligt att kunna sitta där med en varm kopp te och en bra bok. Må så gott tills vi ses!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Jättefint! Jag fixade precis också ordning min balkong, (= köpte nya pelargoner och torkade av stolarna...) men får nog vänta med att nyttja den ytterligare ett par veckor. Sommarvärmen vill inte riktigt hitta hit till Jämtland.

  SvaraRadera