måndag 8 februari 2010

muddar
Här kommer bilder på virkade muddar. Jag har virkat i ullgarn från Kasthalls Fabriksförsäljning och hämtat mönster ur Maria Gullbergs bok "Virka muddar".
Boken är en liten skatt för den som vill just virka muddar!!!

12 kommentarer:

 1. Vad fina de är, ser ut att vara mycket varma och sköna! Det finns en tävling på min blogg!

  SvaraRadera
 2. Åh,duktiga du! Jag har försökt mig på de översta muddarna men aldrig lyckats, de är väldans snygga!

  SvaraRadera
 3. Fina muddar! Jag har också virkat ett par muddar ur den boken, men blev inte riktigt nöjd, ska se om jag kan göra om dom lite.

  SvaraRadera
 4. Puffarna som du har i din header är sá fina. det máste ta son tid antar jag att virka dom. Hur stora är dom?

  SvaraRadera
 5. Puffarna är 40 cm och virkade i Paris som ju är ett ganska tjockt bomullsgarn. Jag virkar bara en sida då jag använder tyg till baksidan så de går ganska fort att göra. De är så roliga att göra, prova får du se. Fru Inez

  SvaraRadera
 6. Vilka fina muddar! Den boken verkar användbar, tyvärr har jag jag redan lagt en beställning från bokrean så nu är det bokköpförbud ett tag.

  SvaraRadera
 7. Vilka snygga muddar och vad finurligt att göra ett hål i sidan för tummen. V ser fram emot att leka med J i veckan som kommer. Tråkigt att du inte kan följa med, tycker jag. Men vi kanske ses till påsk? Tiden går ju så otroligt fort.
  Ha det så bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Superfina handledsvärmare!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej
  sicka fina muddar, du fick ett sånt fint mönster på dom översta muddarna. tycker det är svårt med mönster just när man virkar.
  /Vicky

  SvaraRadera
 10. Varje gång jag trillar in hos dig så fastnar jag en lång stund.

  Vi på Articsisters handarbetar så därför gjorde vi några stämplar som vi vill ha för att göra vårt handarbete roligare.

  Vi har stämplat med vattenfast färg på bomullstyg, klippt ut och pressat fast med vlisofix på båda sidorna. Det fattas det bara att sy fast själva lappen. Välkommen att inspireras.

  Lisbet

  SvaraRadera
 11. Jättefina muddar! Gillar framförallt färgen på de översta!

  SvaraRadera
 12. Hej igen! Jo jag tycker också att garnet Delight var lite svårt att virka med. Det var mest där garnet var tjockt och lite dåligt tvinnat. Man fastnar lätt med virknålen i ullen då.Men effekten tycker jag om. Grabbarna bus hade verkligen roligt igår måndag. De lekte i snöhögen mitt emot dagis från halv fyra till halv nio, med bara en matpaus. Ha det bra! Kram Malin

  SvaraRadera