söndag 20 september 2009

Pågående projekt

Jag älskar att ha många projekt på gång samtidigt. Här är två projekt som jag har visat tidigare. Nåväl, såhär långt har jag kommit med dem nu. Ullfilten med prästkragar (som några associerade till vilket är mycket träffande) avancerar så småningom. I bägge projekten virkas rutorna ihop och det gör att arbetet blir större och större allteftersom. Jag gillar det för hux flux så har man ett färdigt arbete nästan utan att man vet hur det har gått till :). Nedan ser ni mina hexagoner. Är väldigt velig vad det ska bli av dem. Ska de verkligen bli en filt? Kanske är de mera tänkta till att bli ett kuddfodral till en ganska stor avlång kudde. Vad tror ni?


Tips tas tacksamt emot!!!


8 kommentarer:

 1. Underbara färgkombinationer i båda projekten!

  Det är roligt att virka ihop, jag håller med!

  Annelie

  SvaraRadera
 2. Den nedersta är verkligen en favorit! Så härliga färger!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen hexagonerna! Jag tycker att du ska göra en filt, om du orkar. Den kommer bli superfin.

  SvaraRadera
 4. Fina saker :). Visst passar hexagonerna som en filt men, det är underbara färger på dem!

  SvaraRadera
 5. Härlig prästkragefilt! Hexagonerna kan ju bli också bli en härlig filt, skulle ju också kunna bli en stor härlig avlång kudde!! Bra hjälp det blev... Jag blev sugen på en lite smalare sjal/halsduk med sådanadär fina hexagoner när jag ser din bild. Kan vara en idé till ett annat projekt:)
  Kram och ha en bra dag!
  Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har precis tittat igenom din blogg och jag tycker att den är jättetrevlig. Massor av inspiration. Jag tror att jag ska virka mig en väska. Jag tycker att din badväska är jättesnygg. KUL! Jag lägger till dig på min lista. Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är så underbara färger så jag har svårt att komma på vad det ska bli, den är fin som den är

  SvaraRadera
 8. Vore det inte lite riskfyllt att tugga garn skulle jag äta upp den ! För ett torp med kaminer säger jag "sittkudde framför braskaminen"

  SvaraRadera