söndag 23 augusti 2009

En glad jubilar

Jag har fyllt 40 och blivit så firad. Många fina presenter och hyllningssånger. Vill visa några handarbetade alster som givarna i fråga ska ha många hyllningar för. På bilden här ovan ser ni mej iförd födelsedagströja och födelsedagshandledsvärmare. Tröjan har min goda vän i Stockholm stickat (i nästa inlägg ska jag visa vad hon fick av mej på sin 40årsdag). Den är stickad i bomullsgarnet muskat och blir du sugen på att prova själv kan du gå in på garnstudios hemsida och leta rätt på mönster nr 105-34 och sätta igång. Visst är tröjan helt otroligt fin!!!
Helt otroligt fina är även handledsvärmarna som jag har fått av min granne på landet. Av henne har jag också fått det gröna garnet från Ullcentrum på Öland och den gulliga virkade katten. Besök henne gärna på hennes blogg http://humlesurrigarnkorgen.blogspot.com/.
Vill man se ytterligare en helt otrolig födelsedagspresent kan man gå in på http://vaxthusmadam.blogspot.com/.
Mycket nöje!!!
8 kommentarer:

 1. Grattis - vilken jätte-snygg tröja du fått!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Jättesnygga presenter du fått och gullig katt också!

  SvaraRadera
 3. Glad att jag hittade till din härliga blogg.

  Oj, så mycket fint! Och grattis på födelsedagen!

  Kram, Anette

  www.shabbychickort.se

  SvaraRadera
 4. Oj så fin den ser ut, tröjan! Handledsvärmarna ser man inte så bra, jag får titta närmre när vi ses!
  Ha det gott och kram!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen!! Fina färger

  SvaraRadera
 6. Vilken jättefin tröja. Den färgen passa dej perfekt. Tittade till Gula huset häromdagen och allt såg bra ut. Skvätte på lite vatten på pelargonerna, de såg lite ledsna ut. Hoppas det var OK. Ha en bra dag. Kram!

  SvaraRadera
 7. Himmel och hav, här var det mycket fint och färggrant att hämta inspiration ifrån !!! Grattis med 40-årsdagen :)

  SvaraRadera
 8. God kväll i stugan! Besökte Frisky Frogs blog och hennes gladsjal blir man verkligen glad av. Jag tror den skulle bli fin i ölandsgarnet. En tråd blir nog bra och kanske något eller några nummer lägre på virknålen, eller? Jag har böjat virka på en tröja nu. Är snart klar med bakstycket. Vill ha mer tid för virkning! Jobbet tar för mycket tid!!! Kram Malin

  SvaraRadera