torsdag 28 maj 2009

Små väskor


Här kommer några små väskor som man aldrig kan få för många av! Glöm läppstift, tamponger, gem, mobil, pennor, mynt, nycklar m.m som ligger och dräller i din väska. I dessa små väskor finns det plats för allt. Det låter väl välorganiserat och så snyggt sen! Så fram med alla restgarner och börja virka småväskor.

9 kommentarer:

 1. Så flitig du är, både med bloggandet och virkandet! Min absoluta favorit är ju väskan i förra inlägget, som du vet! Här var det några småväskor som jag inte träffat förut också, trevligt att råkas!
  Kram från Växthusmadam

  SvaraRadera
 2. Vilka fina grejor du gjort! mycket inspiration

  // Pom

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Hälsa svägerskan att hon finns omnämnd i mitt senaste inlägg!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 4. det är faktiskt inte så dum ide och förbrukar en del restgarner

  SvaraRadera
 5. Fina! Har gjort en liknande själv, den kommer snart upp på min blogg :)

  SvaraRadera
 6. Vilka urläckra väskor du har gjort! Nu blev jag verkligeninspirerad av att sätta igång. Gillar väskan av mormorsrutor, är det även rutor på baksidan? Har försökt mig på att virka filtar men det slutar med att jag ger upp och syr ihop rutorna till små tofflor istället... Men en snygg sommarväska kan man ju aldrig få för många av! Jag länkar till dig!

  SvaraRadera
 7. Tina Carlsson31 maj 2009 10:18

  Å vilka fina små väskor. De ser så läckra ut så här i grupp. Hur många har du gjort egentligen?

  SvaraRadera
 8. Detdär vore ett trevligt ombyte till mina marimekko påsar som annars får följa med i väskan. Du råkar inte ha beskrivning på dem som du kan dela med dig av ? :)

  SvaraRadera
 9. Jag skrev fel bloggadress i tidigare kommentar, om du har någon sorts beskrivning till de små söta väskorna kan du gärna höra av dig till stiinisblogg@live.se eller besöka min blogg Http://stiini.blogg.se

  SvaraRadera