tisdag 26 oktober 2010

Garnförråd

 
Posted by Picasa
Har inventerat mitt garnförråd. Ganska rolig sysselsättning, gammalt garn blir som nytt skulle man kunna säga. Har köpt genomskinliga lådor på IKEA så att jag lätt kan se vad jag har. Så nu känns det som om jag borde införa köpstopp och använda alla härliga garner som redan finns i min ägo. Men ack, så svårt det är när man går förbi en garnaffär. Man vill gå in, känna, klämma och lukta och vips! så har man några nystan med sig när man går ut. Man är väl "galen i garn" helt enkelt!

onsdag 20 oktober 2010

Gardin Del 2

 
Posted by Picasa

Här kommer ännu en gardin som jag blev så sugen på att göra. Den är ur tidskriften Virka nr 17. Den färdiga gardinen som ni ser på bilderna är tagna ur tidskriften.
Jag tycker att kombinationen tyg och virkat är så fin. Själv har jag köpt ett vitt tyg med broderade trollsländor på som jag ska använda. De två raderna med rundlar är färdigvirkade som ni kan se. Återstår att sy fast dem på tyget och göra nederkanten.
Sedan kan man njuta av en fantastisk gardin!!! Har dock så många projekt på gång just nu så vi får se när den kan tänkas bli färdig. Återkommer då.